Kay de Wolf van Nestaan Husqvarna Factory Racing heeft geblesseerd op moeten geven tijdens de derde wedstrijd van het wereldkampioenschap MX2 in het Argentijnse Neuquen.

De Wolf liet op zaterdag zien zich goed thuis te voelen op de baan. Na een vijfde tijd in de tijdtraining, volgde hij in de kwalificatieheat de twee leiders. Lang kon hij het hoge tempo volgen en werd op een derde plaats afgevlagd.

Ook in de eerste manche op zondag kwam de Wolf sterk voor de dag en reed hij opnieuw op een derde plaats. Hij streed goed mee in het leidende groepje totdat hij hard ten val kwam en de wedstrijd moest verlaten.

De Wolf zal nu huiswaarts keren en zich bij thuiskomst in Nederland verder laten onderzoeken. Door zijn nulscore van vandaag is hij in de tussenstand om het wereldkampioenschap teruggevallen naar een zevende plaats.

Over twee weken staat de volgende Grand Prix in Portugal op het programma. Of de Wolf deze zal halen is momenteel onduidelijk.

Fotocredits – Fullspectrum Media

Recent Posts
0

Start typing and press Enter to search