Kay de Wolf heeft een nieuwe overeenkomst gesloten met Husqvarna Motorcycles. De Wolf, die momenteel aan een zeer sterk seizoen bezig is in het EMX250 Kampioenschap, heeft een contract getekend voor 2021 en 2022 en zal de overstap maken naar het wereldkampioenschap MX2. Hij zal dit doen binnen de structuur van Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing.

In 2021 gaat de Wolf aan zijn derde jaar met Husqvarna beginnen. In zijn eerste jaar werd hij zesde in het EMX125 Kampioenschap en nu staat de zestien jaar oude de Wolf op een derde plaats in het EMX250 Kampioenschap. In deze competitieve kampioenschappen ontwikkeld hij zich goed en is klaar om de overstap naar het wereldkampioenschap MX2 te maken.

Het EMX250 Kampioenschap loopt in de komende weken ten einde en daarna zal de voorbereiding op zijn nieuwe uitdaging gaan beginnen.

Commentaar Kay de Wolf: ‘’Het is geweldig. Ik heb al twee fantastische jaren binnen het team gehad en om dan nu twee jaar bij te tekenen en met hun de overstap te maken naar het wereldkampioenschap MX2 betekent dat ik me volledig op het rijden kan concentreren. Het is ongelooflijk en het is een droom die uitkomt. Wetende dat het team in mij gelooft, geeft me veel vertrouwen en ik hoop dat ik ze kan terug betalen met goede resultaten.’’

Recent Posts
0

Start typing and press Enter to search