Kay de Wolf van Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing heeft zijn eerste wedstrijden van seizoen 2020 erop zitten. De overstap van de 125cc naar de zwaardere MX2 machine is goed verlopen en Kay heeft zich in de eerste wedstrijden van het seizoen goed staande weten te houden.

Door het steeds groter wordende probleem van het Corona virus zijn er voor Kay al verschillende wedstrijden afgelast en is de kalender van het EMX250 Kampioenschap behoorlijk omgegooid. Ook is de volledige Dutch Masters of Motocross competitie in Nederland afgelast. De eerstvolgende wedstrijd van Kay is in Rusland op 6 en 7 juni, gevolgd door de derde wedstrijd van het EMX250 Kampioenschap in het Letse Kegums op 13 en 14 juni.

Om u een indruk te geven hoe de eerste paar wedstrijden van het seizoen zijn verlopen, hebben we een video laten maken waarin alles te zien is: 

https://www.facebook.com/watch/?v=513135426298754

We hopen dat iedereen in goede gezondheid door deze moeilijke periode komt en dat we elkaar snel weer treffen!

Recent Posts
0

Start typing and press Enter to search