Kay de Wolf van het Beursfoon KTM team heeft deze week het goede nieuws ontvangen dat hij geselecteerd is voor het wereldkampioenschap 85cc in Australie. De grootste wedstrijd van het jaar wordt dit jaar verreden op 26 augustus in Horsham.

Kay maakt tot op dit moment een goed seizoen door waarbij hij aan de leiding staat in de Dutch Masters of Motocross en het Open Nederlands Kampioenschap. Ook in de voorrondes van het Europees Kampioenschap is hij goed van voren te vinden en staat hij na drie wedstrijden op een derde plaats, met een achterstand van slechts 4 punten op de kopman. Aankomend weekend staat voor Kay de vierde voorronde op de kalender in het Slowaakse Sverepec.

In de komende weken zal Kay een intens trainingsprogramma afwerken om zo goed mogelijk voorbereid aan de start te komen in Australie.

Recent Posts
0

Start typing and press Enter to search