Kay en Raff de Wolf zijn in het Open Nederlands Kampioenschap Jeugd in Eersel beiden op een derde plaats geeindigd. In de 85cc grote wielen won Kay de eerste manche maar kwam door een valpartij in de tweede manche niet verder dan een zevende plaats. Raff reed twee constante manches in de 85cc kleine wielen en wist beide keren op een derde plaats over de finish te komen.

In de 85cc grote wielen gingen 36 rijders in de ochtend het circuit op om te gaan trainen. Kay had al snel het juiste gevoel op het circuit te pakken en zette een tijd neer waarmee hij 1.1 sec sneller was dan de tweede man en de pole position veroverde.

Een goede start in de eerste manche zorgde ervoor dat hij gelijk in de kopgroep aan de wedstrijd kon beginnen. Netjes rijdend kwam hij naar voren en werkte zich op naar een tweede plaats. Toen de kopman ten val kwam, nam Kay de koppositie over en kon de wedstrijd op gecontroleerde wijze uitrijden. Met een voorsprong van 11 seconden op de tweede manche werd hij als winnaar afgevlagd en pakte hiermee het maximale aantal punten.

In de tweede manche pakte de crosser uit Eersel kopstart en voerde het deelnemersveld aan. Gecontroleerd rijdend wist hij de koppositie goed vast te houden totdat hij ten val kwam. Kay stond snel op maar helaas duurde het lang voordat hij zijn motor weer aan de praat had waardoor hij ver teruggeslagen werd. Vanaf buiten de top 20 moest hij terug naar voren komen en met snelle rondetijden wist hij de ene na de andere rijder te passeren. Door te blijven knokken tot aan de finishvlag wist Kay toch nog als zevende over de finish te komen en werd hiermee derde te worden in het dagklassement. In de tussenstand om het Open Nederlands Kampioenschap blijft Kay aan de leiding staan.

Ook Raff de Wolf kwam aan de start in Eersel en wel in de 85cc kleine wielen klasse. 19 rijders hadden zich bij de inschrijving gemeld en van deze rijders wist Raff in de tijdtraining een derde tijd op de klok te zetten. In de eerste manche kon hij op een zesde plaats aan de wedstrijd beginnen maar gelijk ging hij in de aanval en wist in de eerste ronde al door te stoten naar een vierde plaats. Gedurende de wedstrijd wist hij nog een plaats winst te boeken en sloot de manche af op een nette derde plaats.

Een soortgelijke start zorgde er in de tweede manche voor dat hij als vijfde het bos in ging. Net als in de eerste manche stootte hij al snel door naar een derde plaats maar door het hoog tempo te houden, kwam hij iets dichterbij op de tweede man. Helaas kon hij het verschil niet maken en kwam ook nu op een derde plaats over de finish. Met tweemaal een derde plaats in de manches eindigde Raff ook in het dagklassement op een derde plaats. Met deze resultaten blijft hij ook in de tussenstand om het Open Nederlands Kampioenschap 85cc kleine wielen op een derde plaats staan.

Aankomend weekend staat voor Kay de tweede voorronde van het Europees Kampioenschap 85cc op het programma in het Finse Vantaa.