Kay de Wolf van Nestaan Husqvarna Factory Racing was gisteren niet in staat om de Grand Prix of Flanders tot een goed einde te brengen. De Wolf had teveel pijn na een valpartij die hij in de week voor de wedstrijd heeft gemaakt tijdens een training.

De Wolf ging er toch voor om er het beste van te maken en wist zich op zaterdag als zesde te kwalificeren. Helaas kwam hij bij de start van de eerste manche ten val en hierbij deed hij zich opnieuw pijn. Het waren tot nu toe zes moeilijke weken voor de Wolf maar hij zal nu de nodige rust nemen om zijn lichaam te laten herstellen. ’74’ wordt hierin volledig gesteund door zijn team, Nestaan Husqvarna Factory Racing.

Door de blessures van de Wolf zal hij aankomend weekend niet van start gaan in de veertiende wedstrijd van het wereldkampioenschap MX2 in het Finse Vantaa.

Fotocredits – Fullspectrum Media

Recent Posts
0

Start typing and press Enter to search