Kay de Wolf van Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing is in de laatste wedstrijd van het EMX125 kampioenschap in het Zweedse Uddevalla op een vierde plaats geëindigd.

De crosser uit Eersel was gemotiveerd om het kampioenschap op sterke wijze af te sluiten en liet dit in de tijdtraining gelijk zien. Hij klapte er een hele snelle ronde uit waarmee hij in zijn groep de snelste tijd neer wist te zetten.

Bij de start van de eerste manche reageerde Kay net een fractie te laat waardoor hij aan een opmars naar voren moest beginnen. Dit lukte goed en na een constant gereden wedstrijd kwam hij als zesde binnen.

Kay wist dat wanneer hij een betere start zou pakken er meer in moest kunnen zitten in de tweede manche. Dit lukte en ook het rijden ging in deze manche lekker. Dit resulteerde in een mooie vierde plaats.

Met een 6-4 in de manches legde de Wolf ook in het dagklassement beslag op een vierde plaats. In de eindstand van het EMX125 kampioenschap is de crosser uit Eersel op een nette zesde plaats geëindigd.

Recent Posts
0

Start typing and press Enter to search