Kay de Wolf van Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing heeft de schade in de tweede wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Axel beperkt weten te houden. De Wolf kwam hier aan start nadat hij door een blessure na drie weken slechts 1 keer met de motor had kunnen trainen en wist niet wat hij kon verwachten.

In de training ging alles voortvarend en wist hij met een ruim verschil op de tweede man de snelste tijd neer te zetten. In de eerste manche zocht hij naar het juiste ritme en vocht tot aan de finishvlag om de tweede plaats maar kwam net iets tekort en werd derde. In de tweede manche reed hij in de leidende groep totdat hij op een derde plaats rijdend ten val kwam en veel plaatsen verloor. De Wolf hield de schade beperkt en finishte nog als zesde waarmee hij zijn voorsprong in de tussenstand om het kampioenschap heeft weten te vergroten met drie punten.

Na twee wedstrijden heeft de Wolf een voorsprong van zes punten op de tweede man. De eerstvolgende wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross is op 30 mei in Rhenen. Aankomend weekend zal Kay starten in de derde wedstrijd om het Europees Kampioenschap 125cc in het Italiaanse Mantova.

Daguitslag Dutch Masters 125 Axel:
1 Kjell Verbruggen 45 Pnt
2 Liam Everts 44 Pnt
3 Nikita Kucherov 43 Pnt
4 Kay de Wolf 35 Pnt
5 Adam Kovacs 32 Pnt

Tussenstand Dutch Masters 125:
1 Kay de Wolf 60 Pnt
2 Nikita Kucherov 54 Pnt
3 Adam Kovacs 52 Pnt
4 Dave Kooiker 51 Pnt
5 Kjell Verbruggen 45 Pnt

Recent Posts
0

Start typing and press Enter to search