Kay de Wolf van het Beursfoon KTM team is in het Zeeuwse Axel Open Nederlands Kampioen 85cc grote wielen geworden. Voor de Wolf is dit de kers op de taart omdat hij eerder dit jaar al zijn Dutch Masters titel wist te prolongeren en tweede werd in het wereld en Europees kampioenschap.
In de training koos de crosser uit Eersel gelijk voor de aanval en ondanks dat hij alles onder controle had, knalde hij er een hele snelle rondetijd uit. Met deze tijd veroverde hij de pole position met een verschil van twee seconden op de tweede man!
Aangezien Kay een comfortabele voorsprong had in de tussenstand was het zaak dat hij geen grote risico’s nam. Toch wilde hij het kampioenschap in stijl afsluiten. Dit deed hij door beide manches op zijn naam te schrijven en zijn laatste wedstrijd op de 85cc machine winnend af wist te sluiten. Daarnaast prolongeerde hij met deze titel de Open Nederlandse titel.
Voor Kay zit het hoofdstuk van de 85cc klasse er nu op, een hoofdstuk waar hij tevreden op terug blikt. Kay zal nu de overstap maken naar de 125cc klasse en de winterperiode gebruiken om aan deze grotere en zwaardere motor te wennen. Kay wil het Beursfoon KTM team, zijn sponsors, ondersteuners, familie, vrienden en fans bedanken voor alle steun die hij van u heeft mogen ontvangen dit jaar!
Al deze successen zijn reden genoeg voor een feest:
Recent Posts
0

Start typing and press Enter to search